Een woekerpolis hebben is enorm vervelend. Het betekent dat je waarschijnlijk veel geld mis bent gelopen of dat je zelfs in de schulden terecht bent gekomen. Dan is het belangrijk om te weten wat voor stappen jij precies kunt nemen om dit op te lossen. Omdat wij een duidelijk overzicht miste, hebben wij deze website voor jou gecreëerd. Zo krijg jij een precies beeld van de situatie en weet jij wat je kunt verwachten.

Woekerpolis in het kort

Een woekerpolis is een beleggingsverzekering. De rendementen die beloofd waren, werden in de verste verste niet behaald. Ook waren de kosten hoog en kregen tussenpersonen en verzekeraars grote premies toegereikt om de verzekeringen aan te smeren. Een groot deel van de inleg ging op aan de hoge kosten en deze premies. Dit betekent dat er soms zelfs verlies werd geleden door klanten.

Wat je precies op deze website kunt vinden

Op onze website vind je veel informatie over het oplossen van een woekerpolis. Zo staat er een uitgebreide beschrijving van wat het precies is en krijg je een idee van de verschillende vormen. Daarnaast leggen wij jou graag uit of en hoe je een schadeclaim kunt indienen. Uiteraard is het ook belangrijk om te weten of jij wel echt een woekerpolis hebt. Daarom kun je ook daar informatie over vinden. Het is ook van groot belang om iets met de woekerpolis te doen. Hoe jij deze kunt wijzigingen leggen wij daarom graag uit. Ook geven wij extra tips over hoe jij ervoor kunt zorgen dat je uiteindelijk toch het gewenste resultaat kunt bereiken, zodat je bijvoorbeeld de hypotheek wel kunt aflossen.